Palvelumme

Shamanistinen hoito

120 €
Kesto n. 1-3h

Energeettinen hoito, jossa tuodaan tiedostamatonta tietoisuuteen vapautettavaksi ja muutettavaksi.

Keräämme elämiemme aikoina kehoomme kokemuksia ja tunteita joista monet vaikuttavat käytökseemme ja toimintamalleihimme edelleen. Kannamme näitä muistijälkiä (valo)kehossamme mukanamme tiedostamattamme, mahdollisesti monien elämien läpi.

Hoidossani autan sinua saamaan kontaktin näihin sinulle haitallisiin kokemuksiin ja tunteisiin tuomalla ne tiedostettavaksi sekä ohjaan muuttamaan näiden kokemusten jäljet, jotta voisit elää vapaammin ja täydemmin omassa voimassasi.

Sisältää mm

-lukkiutuneiden tunteiden vapautus

-haitallisten entiteettien irroitus

-kirousten poisto

Varaa shamanistinen hoito

Reikihoito

Asiantuntijasi: Susanna Viljanen
80 €
1 h 30 min

Reiki on japanilainen, luonnollisen parantamisen menetelmä, jossa kanavoin sinuun korkeavärähteistä, rakkaudellista elämänenergiaa.

Koostumme erilaisilla energiaataajuuksilla värähtelevistä soluista, jotka muodostavat ihmisessä kaiken: kudokset, verenkierron, luuston jne.

Kanavoimalla energiaa kehon eri osiin ohjaan paranemismekanismeja käynnistymään ja autan kehon luonnollista pyrkimystä tasapainoon. Hoidossa käyn energialla lävitse kehon energiakeskukset, eli chakrat ja energisoin valokehosi, joko kevyellä kosketuksella tai ilman.

Hoidon lopuksi voimme reflektoida hoidossa pintaan nousseita asioita ja jos annat luvan, kanavoin henkioppailtasi tulevia viestejä.

 

Kortti­tulkinnat 

Asiantuntijasi: Susanna Viljanen

Tarot - ja Oraakkelikorttitulkinta

30 min / 3 korttia haluamaasi kysymykseen, teemaan tai yleiseen johdatukseen
33 €

60 min / 3–6 korttia haluamaasi kysymykseen, teemaan tai yleiseen johdatukseen
55 €

Varjotulkinta

60 €

Varjotulkinnassa sukellataan psyykeen varjopuoliin. Käytän tulkinnassa Tarot-korttien käänteisiä merkityksiä, sekä erityisesti varjotyöskentelyyn tarkoitettua Oraakkelikorttipakkaa. Varjotulkinnassa syvennymme valitsemaasi, elämääsi vaikuttavaan raskaaseen tapahtumaan tai teemaan johon toivoisit näkökulmia. Työskentelyssä noudatan sairaanhoitajan ammattietiikkaa, sekä vaitiolovelvollisuutta.

Varaa reikihoito tai korttitulkinta

Tilavuokra

Arkisin klo 6.00–11.30 ja 18.00–00.00
25 €/h
Sunnuntaisin 33 €/h
Koko päivä ma tai su 150 €

Kysy tarjousta ja muita aikoja!

Paikka on maaginen ja ihanaenerginen ja sinne mahtuu 5–10 ihmistä. Tilassa tuntee olevansa turvassa ja siellä on helppo avautua, eli sopii erittäin hyvin esim energiahitoihin, pienryhmille ja työpajoille.

Paikalla on mm. tuoleja, pieniä pöytiä, vilttejä, tyynyjä ja villasukkia vapaassa käytössä. Tämän lisäksi wc sekä keittiötila, jossa jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astioita ja mm. teetä ja kahvia vapaassa käytössä.

Puodin noitatavaraa saa myös sovittaessa käyttää rekvisiittana.

Kysy lisää!